Bereiding
- Scheur het brood in stukken.
-
Klop het ei los en schenk dit over het brood.
- Maak de bosui schoon en snijd grof.
- Pureer de vis met de bosui en het brood-eimengsel in een keukenmachine.
- Breng op smaak met peper, dille en wat citroensap.
-
Vorm er per persoon 2 burgers van en laat 15 minuten in de koelkast opstijven.
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Bak de visburgers in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Kook de broccoli in 5 minuten in weinig water gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Serveer de aardappelpuree en de broccoli bij de visburgers.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.