Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weing water in 20-25 minuten gaar.
-
Laat 1/4 van de aardappelen afkoelen en houd de rest van de aardappelen warm.
-
Stamp de koude aardappelen fijn.
-
Rooster het brood lichtbruin en krokant. Maal het brood fijn.
-
Maal de vis met de helft van het broodkruim in de keukenmachine fijn. Meng de gestampte aardappelen erdoor en breng op smaak met peper.
-
Maak het vismengsel eventueel wat smeuïger met wat melk.
-
Vorm er per persoon 2 burgers van en wentel ze door de rest van het broodkruim.
-
Bak de visburgers in de hete margarine in 8 minuten heet en lichtbruin.
-
Was de wortels en schaaf er linten van met een dunschiller of kaasschaaf. Maak er met het citroensap, wat peper en de olie een salade van.
-
Breng de rest van de melk aan de kook.
-
Maak van de rest van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de aardappelpuree en de wortelsalade bij de visburgers.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.