Materialen
Aluminiumfolie, staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Was de prei en snijd in dunne ringen.
-
Snijd de paprika klein.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan lichtbruin en laat afkoelen.
-
Was de basilicum. Pel de knoflook.
-
Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, een eetlepel water en de helft van de olijfolie met een staafmixer of in een keukenmachine tot een grove pasta.
-
Dep de vis met keukenpapier droog. Leg ieder stuk vis op een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
-
Bestrijk de vis met de basilicumpasta en verdeel de prei en paprika erover. Vouw het aluminiumfolie goed dicht.
-
Laat de vispakketjes in een pan met een bodempje water in 10 minuten gaar worden.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een dressing van citroensap, de rest van de olijfolie, de bieslook en wat peper.
-
Was de tomaten en snijd in parten. Schep de dressing erdoor.
-
Leg de vis met saus en groente op de penne en serveer de tomatensalade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.