Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20- 25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Laat het ontbijtspek in een koekenpan met een anti aanbakbodem langzaam bruin en knapperig worden.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Druppel wat citroensap over de vis.
-
Neem het spek uit de pan en verkruimel het.
-
Verwarm de margarine in het achtergebleven spekvet en bak hierin de vis in 6-8 minuten gaar en bruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Meng de kruiden met de spekkruimels en schep dit op de vis.
-
Serveer de aardappelpuree en de sperziebonen bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.