Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de sinaasappel, rasp wat van de schil en pers de halve sinaasappel uit.
-
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Maak van de komkommer met de bieslook, wat azijn en peper een salade en zet apart.
-
Snijd de visfilet in blokjes en bestrooi ze met peper en druppel er wat sinaasappelsap over.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de blokjes vis voorzichtig.
-
Voeg de doperwtjes toe met de rest van het sinaasappelsap en de geraspte schil en laat dit in een paar minuten gaar worden.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Geef de aardappelpuree en de komkommersalade bij de vis met doperwtjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.