Bereiding
- Was de venkel en snijd de stelen met groen en de onderste schijf eraf. Schaaf de venkel in hele dunne plakken.
-
Verwarm een grillpan en gril de venkel zacht en licht bruin.
-
Meng er wat citroensap, de olijfolie, dille en peper door. Laat de venkel afkoelen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Leg de gewassen en droge sla op een platte schaal en schep de venkel erop. Verkruimel de geitenkaas erover.
-
Geef de kip en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.