Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in stukken.
-
Kook de aardappelen 5 minuten in weinig water.
-
Maak de groente schoon. Bewaar van de venkel het fijne groen. Snijd de venkel in partjes.
-
Snijd de paprika’s en de ui in stukken.
-
Pel de knoflook, laat de teentjes heel.
-
Meng de groente met de stukken aardappel, peper en de olie en verdeel dit over de bakplaat van de oven.
-
Laat de groente in 20-25 minuten gaar worden. Schep alles 1 of 2 keer om.
-
Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kalkoen in 10 minuten in de hete margarine gaar en lichtbruin.
-
Strooi het fijne venkelgroen over de aardappelen en groente en serveer de kalkoen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.