Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de hamlapjes met peper.
-
Bak de hamlapjes in de margarine bruin. Voeg het water toe en stoof de hamlapjes in 20 minuten gaar.
-
Bak het spek in een droge koekenpan langzaam knapperig.
-
Maak de groente schoon.
-
Laat de veldsla goed uitlekken.
-
Snijd de courgette in dunne halve plakken en het bosuitje in ringen.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de courgette en de bosui een paar minuten.
-
Neem de pan van het vuur en roer er oregano en azijn door.
-
Laat de groente afkoelen.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Meng de groente met de tomaatjes en maak de salade op smaak met wat peper en garneer met het verkruimelde spek.
-
Serveer de hamlapjes en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.