Bereiding
- Was de abrikozen en snijd ze in reepjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd het stukje hamlap in blokjes.
-
Bak het vlees in de hete margarine aan alle kanten bruin.
-
Fruit de ui en de knoflook kort mee.
-
Voeg peper, gemalen komijn, wat gemberpoeder, de abrikozen en 100 ml water toe. Stoof het vlees in 20 minuten gaar.
-
Was de krieltjes goed en halveer grote exemplaren.
-
Kook de krieltjes in een bodempje water in ca. 6 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel het in roosjes en schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
-
Serveer de broccoli en de krieltjes bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.