Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper en bak het in de hete margarine in 10 minuten gaar en bruin.
-
Maak de paksoi schoon en snijd het in repen. Roerbak de paksoi in de hete olie in een paar minuten beetgaar.
-
Was de sinaasappel en rasp 1 theelepel van het buitenste van de schil.
-
Schil de sinaasappel dik, snijd het vruchtvlees in blokjes en vang het sap op.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
-
Bak de blokjes sinaasappel kort in de achtergebleven margarine. Voeg wat gemberpoeder, het opgevangen sinaasappelsap, 100 ml water en de geraspte sinaasappelschil toe en warm dit even door.
-
Warm het vlees nog even in de saus op. Geef de paksoi en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.