Bereiding
- Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen.
-
Fruit de uien met wat peper en de komijn in 1 eetlepel olie in 30 minuten zacht en lichtbruin.
-
Voeg de basterdsuiker en de balsamicoazijn toe en laat dit sudderen tot het vocht verdampt is.
-
Was de rozijnen.
-
Roer de rozijnen door de uien en laat ze in enkele minuten wat vocht opnemen. Laat de massa afkoelen.
-
Snijd de pistoletjes in de lengte in 6 repen.
-
Bestrijk het brood met de rest van de olie.
-
Bak de repen brood in een pan met een antiaanbaklaag in 5 minuten krokant en lichtbruin. Strooi het maanzaad er over.
-
Leg op 4 bordjes de maanzaadstengels en schep er wat van de uienconfiture bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.