Bereiding
- Maak de aubergines schoon en snijd ze in blokjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Verwarm de olie in een koekenpan met een anti-aanbakbodem en bak hierin de aubergine en de ui zacht.
-
Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Roer er de tomatenpuree door en bak dit even mee.
-
Laat de aubergine in 5 minuten gaar worden.
-
Voeg de takjes koriander toe en neem de pan van het vuur.
-
Pureer de groente in de keukenmachine of met een staafmixer grof.
-
Laat het afkoelen en maak het op smaak met peper en wat kaneel.
-
Snijd het brood een keer horizontaal door.
-
Bestrijk de snijkant van het brood met de auberginepuree. Snijd iedere helft in 10 punten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander
Wikkel de rest van de koriander in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Probeer ook eens de gevulde dadels of de crackers met yoghurt-spinaziedip