Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Bak de hamlapjes in 1 eetlepel margarine bruin. Voeg 100 ml water toe en stoof de hamlapjes in 20 minuten gaar.
-
Dop de tuinbonen.
-
Pel de sjalot en snijd hem klein.
-
Snijd de salie in reepjes.
-
Fruit de sjalot, de salie en de tomatenpuree zacht in de rest van de margarine.
-
Voeg de tuinbonen toe met wat water en kook de tuinbonen in 7 -10 minuten gaar.
-
Gebruik eventueel diepvries tuinbonen en kook ze in 3 minuten gaar.
Variaties
Vervang de verse tuinbonen door 400 gram tuinbonen uit de diepvries.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Bewaar een restje tomatenpuree in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 3 dagen. Vries de tomatenpuree eventueel in porties in plasticfolie in en bewaar het maximaal 12 maanden.