Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Bak de ui en de knoflook in ½ eetlepel olie in 5 minuten zacht, maar niet bruin.
-
Schil de aardappelen, halveer ze in de lengte en snijd de helften in dunne plakken.
-
Neem het uienmengsel uit de pan.
-
Voeg de rest van de olie toe en leg de plakken aardappel naast elkaar in de pan. Laat de aardappelen op laag vuur gaar worden, maar niet bruin kleuren.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Snijd de paprika in reepjes.
-
Klop de eieren los en voeg royaal peper en de tijm toe.
-
Schenk dit mengsel over de aardappelen en verdeel de ui, de ringen bosui en de reepjes paprika erover. Laat het ei op laag vuur stollen.
-
Keer de tortilla met behulp van een groot deksel en laat hem goudgeel kleuren.
-
Snijd de tortilla in 12 stukjes en geef ze warm of op kamertemperatuur.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.