Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de uien en snijd in halve ringen.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de uien in 15 minuten zacht en goudgeel.
-
Meng de suiker erdoor en breng op smaak met peper en de helft van de tijm.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Verwarm de rest van de olie in een grote pan en bak hierin de plakken aardappelen goudgeel.
-
Klop de eieren los met wat peper en de rest van de tijm. Schenk dit over de aardappelen.
-
Laat de eieren met een deksel op de pan in 10 minuten stollen.
-
Verdeel de uien erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.