Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze in drieën.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten beetgaar. Laat ze afkoelen.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Maak de bosui schoon en snijd ze in smalle ringen.
-
Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
-
Was de basilicum.
-
Maak een saus van citroensap, de olie, peper en kleingesneden basilicum.
-
Meng de saus door de groente en de witte bonen.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Meng de vis voorzichtig door de salade.
-
Geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.