Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en bestrooi met peper en gemalen komijn.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
- Was de bosui en snijd in ringen. Houd een deel apart voor de garnering.
- Verwarm de olie in een pan en bak de bosui met de kerriepoeder zacht.
-
Bak de tofu kort mee.
-
Roerbak de paddenstoelen enkele minuten mee.
-
Voeg de kokosmelk toe en laat dit nog een paar minuten inkoken.
- Breng het gerecht op smaak met wat citroensap en garneer met de bosui.
-
Roer wat komijn, peper en kerriepoeder door de yoghurt en serveer bij de curry en rijst.
Variaties
Gebruik verrijkte sojayoghurt in plaats van halfvolle yoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.