Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon.
-
Was de champignons en snijd ze in plakken.
-
Leg iedere plak tofu op een stuk aluminiumfolie en bestrooi het met wat peper.
-
Bestrijk ze met de tapenade en schep de helft van de champignons erop.
-
Vouw het aluminiumfolie goed dicht en laat de pakketjes in een grillpan of in een pan met een bodempje water in 10 minuten heet worden.
-
Kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Doe de bulgur in een kom en schenk er 300 ml kokend water over. Roer dit goed door en laat het 10 minuten wellen. Voeg als het erg droog is nog wat heet water toe.
-
Bak de rest van de champignons in de margarine en schep dit door de bulgur.
-
Geef de bulgur en de sperziebonen bij de tofupakjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.