Bereiding
- Laat de tofu uitlekken.
-
Pel de sjalotten en snijd klein.
-
Snijd de ananas heel fijn of pureer grof met een staafmixer.
- Maak de peper schoon en snijd klein.
- Was de limoen, rasp wat van de schil en pers de helft uit.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Meng 1/4 van de sjalot, de rode peper, limoenschil, basilicum en het limoensap door de ananas.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de tofu in blokjes. Bak de tofu met de rest van de sjalot in de hete margarine bruin.
- Was de broccoli. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 4-5 minuten gaar.
-
Serveer de ananassalsa, rijst en de broccoli bij de tofu.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.