Bereiding
- Schil de gember en rasp deze fijn.
-
Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Snijd de tofu in blokjes en schep het gembermengsel erdoor. Laat dit in de koelkast afgedekt 1 uur staan.
-
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de Chinese kool in repen, de bosuien in ringen en de paprika’s in smalle repen.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de tofu aan alle kanten lichtbruin.
-
Voeg de bosui, de paprika, de zwarte bonensaus en weinig water toe. Stoof het geheel nog 5 minuten.
-
Roerbak de Chinese kool met wat kerriepoeder in de rest van de olie in een paar minuten gaar.
-
Serveer de mie met de groente en tofu.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.