Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de bonen doormidden.
- Snijd de ui en knoflook klein. Fruit in olie zacht.
- Voeg de tomatenblokjes toe met peper en oregano naar smaak. Bak 5 minuten mee.
- Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de laatste 10 minuten de bonen mee.
- Snijd de ontbijtspek in de lengte in tweeën.
- Snijd de vis doormidden en bestrooi met peper. Wikkel de vis in ontbijtspek.
- Bak in een koekenpan in 6-8 minuten gaar en lichtbruin.
- Leg de vis op de farfalle en bonen.
- Giet 4 eetlepels water in de koekenpan en roer het aanbaksel los.
- Voeg de jus toe aan de tomatensaus en serveer bij de pasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.