Bereiding
            
                - Maak de groente schoon.
 - Snijd de bonen doormidden.
 - Snijd de ui en knoflook klein. Fruit in olie zacht.
 - Voeg de tomatenblokjes toe met peper en oregano naar smaak. Bak 5 minuten mee.
 - Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Kook de laatste 10 minuten de bonen mee.
 - Snijd de ontbijtspek in de lengte in tweeën.
 - Snijd de vis doormidden en bestrooi met peper. Wikkel de vis in ontbijtspek.
 - Bak in een koekenpan in 6-8 minuten gaar en lichtbruin.
 - Leg de vis op de farfalle en bonen.
 - Giet 4 eetlepels water in de koekenpan en roer het aanbaksel los.
 - Voeg de jus toe aan de tomatensaus en serveer bij de pasta.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.