Bereiding
- Was de tomaat en snijd in plakjes.
-
Was de spinazie en dep goed droog.
-
Meng de za'atar door de olie.
-
Leg de wrap op een bord en snijd hem aan één kant tot de helft in.
-
Verdeel op alle kwarten een ingrediënt: tomaat, spinazie, geitenkaas en olie met za'atar.
-
Til een kwart van de wrap linksonder op en vouw het naar boven toe.
-
Vouw de dubbelgevouwen wrap naar rechts en dan naar beneden zodat er een kwart punt ontstaat van 4 laagjes wrap.
-
Verwarm een pan, bak beide kanten van de wrap op laag vuur 2-3 minuten en serveer.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.