Bereiding
- Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui in 1 eetlepel van de margarine enkele minuten zacht.
-
Was de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in blokjes.
-
Verwijder van het stukje peper de pitjes. Snijd de peper in reepjes.
-
Neem de helft van de ui uit de pan.
-
Bak de appelblokjes en de reepjes peper kort mee met de achtergebleven ui.
-
Voeg de honing en de azijn toe en warm dit even door.
-
Laat de chutney afkoelen.
-
Kneed de rest van de gefruite ui met peper door de tartaar. Vorm er kleine balletjes van.
-
Bak de tartaarballetjes in de rest van de margarine in 10 minuten gaar en bruin. Geef de chutney er bij.
Variaties
Lekker met Chinese kool en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.