Bereiding
- Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de vis in blokjes. Strooi er peper over en druppel er wat citroensap over.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de paprika in repen, de tomaten in parten en de bosuitjes in ringetjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de bosuitjes zacht.
-
Voeg de paprika’s en de tomaten toe en smoor ze gaar.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Meng de olijven, de kappertjes en de blokjes vis door de saus.
-
Laat de vis in de saus in een paar minuten gaar worden.
-
Giet de tagliatelle af en meng de saus erdoor.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.