Bereiding
- Maak de sjalot, de knoflook en de paddenstoelen schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers.
-
Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Bak de ui en de knoflook in de olie zacht.
-
Bak de paddenstoelen op hoog vuur mee gaar.
-
Voeg peper en wat tijm toe.
-
Kook de tagliatelle in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
- Bak de roerbakstukjes in de hete margarine knapperig en lichtbruin.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Roer de zuivelspread en de peterselie door de paddenstoelen.
-
Giet de pasta af en schep het paddenstoelenmengsel erdoor. Serveer de roerbakstukjes en broccoli erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.