Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de ui en de knoflook en snijd fijn.
- Was de peper en snijd in dunne ringen.
- Was de paksoi en snijd in repen.
- Snijd de kip in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip lichtbruin.
-
Voeg de ui, knoflook en peper toe en bak dit even mee.
-
Doe de paksoi erbij en roerbak de groente in 5 minuten mee gaar.
- Breng het gerecht op smaak met wat sojasaus en serveer de rijst erbij.
Variaties
Liever iets minder pittig? Verwijder dan van de peper eerst de zaadlijsten en pitjes voordat je het in ringen snijdt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.