Bereiding
- Snijd het vlees in stukken en bestrooi ze met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine gaar en lichtbruin.
-
Maak de ui en de wortel schoon. Snijd de ui in snippers en de wortel in plakken.
-
Fruit de ui en de tomatenpuree even met het vlees mee.
-
Voeg de wortel, de tijm, het laurierblad, het stuk bouillontablet en het water toe. Doe het deksel op de pan en stoof het vlees in 2-3 uur gaar. Langer kan en maakt het alleen nog lekkerder.
-
Maak de spruitjes schoon. Kook de spruitjes in weinig water in 10 minuten gaar. Serveer ze met het brood bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.