Bereiding
- Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers. Snijd de wortel in plakken en de pompoen in blokjes.
-
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin het vlees bruin.
-
Fruit de ui en de knoflook kort mee.
-
Voeg de plakken wortel, de pompoen, het laurierblad, de tijm, de tomatenpuree en de bouillon toe.
-
Laat dit 30 minuten stoven.
-
Schil de aardappelen.
-
Schil het stuk knolselderij en snijd het in blokjes.
-
Kook de aardappelen met de knolselderij in weinig water gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen met de knolselderij tot een grove puree en maak dit op smaak met wat hete melk, peper en een beetje nootmuskaat.
-
Geef het vlees-groentemengsel erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.