Bereiding
- Rooster het komijnzaad en het korianderzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Snijd het vlees in repen.
-
Bak het vlees in de hete margarine aan alle kanten bruin.
-
Bak de ui, de geroosterde specerijen, de garam masala en het laurierblad kort mee.
-
Giet er 200 ml kokend water bij en laat het vlees 1 uur zacht sudderen.
-
Maak de pompoen schoon. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Maak de peper schoon, verwijder de steelaanzet en de pitjes. Snijd de peper in ringen.
-
Doe de pompoen en de peper bij het vlees en stoof het geheel in 20 minuten verder gaar.
-
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en geef de rijst erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk pompoen maximaal 4 dagen in de koelkast.
Maak van het stuk pompoen een soep of curry.