Bereiding
- Pel de uien en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Snijd het vlees in stukken en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm 1½ eetlepel margarine in een braadpan en bak hierin het vlees bruin.
-
Fruit de uien de knoflook kort mee.
-
Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de tijm, 200 ml water, het stukje bouillontablet en de paprikablokjes toe. Stoof het gerecht 1 uur.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak het witlof schoon en halveer de struikjes in de lengte.
-
Bestrijk het snijvlak van de witlof met wat margarine. Grill de witlof in een grillpan of in een grote koekenpan in ca. 10 minuten gaar.
-
Geef de witlof en aardappelen bij het stoofpotje.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.