Bereiding
            
                - Snijd het vlees in blokjes.
 - 
Bak het vlees in de hete olie bruin.
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de ui en de knoflook in snippers, de aubergine in blokjes en de groene pepers in stukken. Snijd van de okra's een stukje met de steel af.
 - 
Maak de rode peper schoon en snijd hem in ringetjes.
 - 
Fruit de ui en de knoflook mee met het vlees. 
 - 
Bak de tomatenpuree kort mee. 
 - 
Voeg alle groente en wat citroensap toe  en giet er 100 ml water bij. Stoof het vlees in 50 minuten gaar.
 - 
Kook de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de bulgur bij de stoofpot.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.