Bereiding
- Pel de uien en knoflook en snijd klein.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Snijd het vlees in stukken, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin. Strooi er wat tijm over.
- Bak de uien de knoflook kort mee.
-
Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg het water, stukje bouillontablet en de paprikablokjes toe. Stoof het gerecht op lage temperatuur 60 minuten gaar.
- Maak de aardappelen schoon en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak het witlof schoon en halveer de struikjes in de lengte.
-
Bestrijk het snijvlak van de witlof met de rest van de margarine. Grill de witlof in een grillpan of onder de grill van de oven in 10 minuten lichtbruin.
- Serveer de witlof en aardappelen bij de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.