Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
- 
Maak de spruitjes schoon en snijd ze in tweeën. Kook de spruitjes in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
- 
Snijd het vlees in smalle repen. 
- 
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
- 
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten gaar en bruin. 
- 
Bak de laatste minuut de ringen ui mee.
- 
Verwarm de melk. 
- 
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en wat nootmuskaat een puree. Schep de gare spruitjes erdoor.
- 
Roer wat shoarma- of goulashkruiden door het vlees en warm dit even mee.
- 
Schep het vleesmengsel op de stamppot.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.