Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Maak de spruitjes schoon en snijd ze in tweeën. Kook de spruitjes in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Snijd het vlees in smalle repen.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten gaar en bruin.
-
Bak de laatste minuut de ringen ui mee.
-
Verwarm de melk.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en wat nootmuskaat een puree. Schep de gare spruitjes erdoor.
-
Roer wat shoarma- of goulashkruiden door het vlees en warm dit even mee.
-
Schep het vleesmengsel op de stamppot.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.