Bereiding
- Schil de aardappelen en halveer ze.
-
Maak de spruitjes schoon.
-
Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water.
-
Voeg de spruitjes toe en kook dit in 10 minuten verder gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Bak de blokjes vlees in de hete margarine in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes.
-
Fruit de ui in de olie glazig. Bak de ansjovisfilets mee en laat ze in de olie smelten.
-
Halveer de olijven.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet de gare aardappelen en spruitjes af. Stamp dit grof en maak er met de hete melk een grove puree van.
-
Meng de ui en de olijven door de stamppot. Serveer de blokjes vlees erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.