Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Maak de bieten schoon en snijd ze in blokjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Schil de appel en snijd in blokjes.
-
Verwarm de bieten in een bodempje water met de ui, appelblokjes, kruidnagels en het laurierblad.
-
Bak het vlees in de hete margarine met het paprikapoeder en het chilipoeder in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet de gare aardappelen af en stamp ze fijn.
-
Meng er de bieten door en maak er met hete melk een smeuïge stamppot van.
-
Breng de stamppot op smaak met een beetje azijn en serveer met de vleesreepjes erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.