Bereiding
- Week de gedroogde sojastukjes 10 minuten in heet water.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groene kool schoon en snijd in repen.
-
Was de sla en snijd in smalle repen.
-
Laat de sojastukjes goed uitlekken.
-
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de sojastukjes met het komijnzaad en chilipoeder zacht. Pers het teentje knoflook erboven uit.
-
Roerbak de groene kool mee tot de kool zacht is.
-
Hak de paranoten grof.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare
aardappelen en hete melk een puree.
-
Roer de sojastukjes, kool en sla door de puree.
- Breng de stamppot op smaak met chilipoeder en garneer met de paranoten.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.