Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water beetgaar.
- 
Bestrooi het vlees met peper. 
- 
Bak het vlees in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
- 
Schil het stukje gember en rasp fijn. 
- 
Maak de shiitakes schoon en snijd ze in plakjes.
- 
Bak de gember in hete olie tot de gember gaat geuren. Bak de shiitakes kort mee. 
- 
Voeg de uitgelekte spruitjes toe en warm het goed door.
- 
Serveer het vlees en de aardappelen bij de spruitjes.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.