Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water beetgaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Schil het stukje gember en rasp fijn.
-
Maak de shiitakes schoon en snijd ze in plakjes.
-
Bak de gember in hete olie tot de gember gaat geuren. Bak de shiitakes kort mee.
-
Voeg de uitgelekte spruitjes toe en warm het goed door.
-
Serveer het vlees en de aardappelen bij de spruitjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.