Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd van de spruitjes een stukje van de onderkant en verwijder eventueel lelijke blaadjes. Was de spruitjes.
-
Breng de spruitjes in pan met 1 cm water aan de kook. Kook de spruitjes in ca. 10 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in 2 eetlepels margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Was de rozijnen in een zeef.
-
Was de appel. Snijd de appel in vieren en snijd het klokhuis eruit. Snijd de appel in blokjes.
-
Verwarm de rest van de margarine in een hapjespan of braadpan en bak hierin de appelblokjes en de rozijnen een paar minuten zacht. Meng de kaneel erdoor.
-
Giet de spruitjes af en meng ze door het appelmengsel. Serveer er de kip en de aardappelen bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.