Bereiding
- Maak de peultjes schoon en kook ze in weinig water in 3-4 minuten gaar.
-
Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Maak een dressing van het uitgeperste teentje knoflook, de azijn, peper en 1 eetlepel olijfolie.
-
Schep de dressing door de nog warme peultjes.
-
Rooster het brood en snijd het in vierkantjes.
-
Beleg ieder stukje brood met wat geitenkaas en laat dit onder de grill smelten.
-
Meng alle groente en schik de croutons erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.