Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in parten. Kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten.
-
Bak de aardappelen in de hete margarine goudgeel.
-
Kook de doperwten 1 minuut in weinig water.
- Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
-
Pel de eieren. Snijd de helft van de eieren in parten.
-
Halveer de rest van de eieren en haal het eigeel eruit.
- Snijd het eiwit klein. Prak het eigeel fijn.
-
Maak een dressing van de wijnazijn, mosterd, olie, peper en het eigeel.
-
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
-
Halveer de olijven.
-
Meng de olijven, doperwten en dressing door de spinazie.
-
Strooi het eiwit erover. Serveer de gebakken aardappel en parten ei erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.