Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de uien schoon en snijd ze klein.
-
Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
-
Snijd de paprika in stukjes.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met wat gerookt paprikapoeder.
-
Fruit de uien in de margarine glazig.
-
Bak de tofu mee.
-
Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de groente slinken.
-
Giet er eventueel wat vocht af.
-
Maak het geheel op smaak met peper en voeg de stukjes paprika toe.
-
Maak van de gare aardappelen en de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Doe het spinaziemengsel in een ovenvaste schaal en dek dit af met de aardappelpuree.
-
Laat het gerecht in de hete oven in 20 minuten goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.