Bereiding
            
                - Was de spinazie en verwijder dikke steeltjes.
- 
Breng de spinazie met aanhangend water aan de kook en laat de groente slinken. Kook de spinazie in enkele minuten gaar.
- 
Maak de groente op smaak met een beetje nootmuskaat. 
- 
Of verwarm de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Bak de aardappelpartjes in de helft van de margarine goudgeel.
- 
Klop de eieren los met de melk en wat peper.
- 
Pel de ui en snijd hem klein.
- 
Fruit de ui in de rest van de margarine glazig. Pers het teentje knoflook er bovenuit.
- 
Schenk de eieren erbij en bak al roerend tot de eiermassa net is gestold.
- 
Strooi er de geraspte kaas over.
- 
Schep het roerei op de spinazie en geef de aardappeltjes erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de verse spinazie door 450 gram diepvries spinazie.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.