Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, nootmuskaat en peper een puree.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Was de tomaten en snijd ze in parten.
-
Was de rozijnen.
-
Fruit de ui met de kerrie in de margarine goudgeel. Bak het gehakt mee gaar en rul.
-
Voeg de tomaten en de rozijnen toe en smoor het enkele minuten.
-
Zet de ovengrill op de hoogste stand.
-
Schep de sperziebonen in een ovenvaste schaal en verdeel het gehaktmengsel erover. Dek dit af met de aardappelpuree.
-
Laat er onder de grill een goudgeel korstje op komen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.