Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
-
Was de wortel en snijd in kleine blokjes.
-
Laat de linzen uitlekken.
-
Verwarm de olie in een braadpan of hapjespan.
-
Fruit hierin de ui, de knoflook en de wortel 5 minuten.
-
Voeg de linzen, de tomatenblokjes, peper en oregano toe en laat de saus ten minste 15 minuten pruttelen met de deksel op de pan.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de amandelen grof.
-
Was de basilicum.
-
Serveer de spaghetti met de tomaten-linzensaus.
-
Maak het gerecht af met de gehakte amandelen en gescheurde basilicumblaadjes.
Allergie-informatie
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Amandelen over? Bewaar ze goed afgesloten op een koele, donkere en droge plek.
Gebruik ze voor deze frisse smoothiebowl met mango.
Heb je saus over? De volgende dag smaakt hij nog lekkerder. Invriezen kan ook.