Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de verse paprika’s in smalle repen.
-
Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht.
-
Voeg de paprika’s en chilivlokken toe. Laat dit 10 minuten zacht sudderen.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de walnoten grof.
-
Giet de spaghetti af en vang een beetje kookwater op.
-
Meng de spaghetti door het paprikamengsel en voeg wat kookwater toe. Warm dit goed door en schep er op het laatst de walnoten door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.