Bereiding
- Was de sla en de radijs.
-
Pel de sjalot en snijd klein.
-
Was de kruiden en snijd ze klein.
-
Klop een dressing van de helft van de olijfolie, azijn en peper.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Fruit de sjalot zacht in de rest van de olijfolie.
-
Voeg de doperwten toe met een scheutje water en kook de doperwten in een paar minuten gaar.
-
Meng de tonijn erdoor.
-
Giet de spaghetti af, houd een paar lepels kookvocht achter. Meng dit door het doperwtenmengsel en voeg nog wat kookvocht toe. Schep er de kruiden door.
-
Meng de dressing en de radijs door de sla.
-
Strooi de kaas over de spaghetti en serveer de salade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.