Bereiding
            
                - Maak de wortels schoon en rasp ze. 
 - 
Meng het citroensap door de geraspte wortel.
 - 
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. 
 - 
Schil de sinaasappel en snijd hem in kleine stukjes. Vang het sap op. 
 - 
Meng de sinaasappelstukjes, wat geraspte schil en het sinaasappelsap door de geraspte wortel en zet even weg.
 - 
Snijd de olijven klein.
 - 
Maak de tartaar aan met de helft van de olijven, het uitgeperste teentje knoflook en peper. Vorm er kleine balletjes van.
 - 
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine bruin.
 - 
Voeg de tomatenblokjes, de rest van de olijven en wat peper toe. Stoof het vlees in 10 minuten gaar.
 - 
Serveer de wortelsalade en het brood erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.