Bereiding
- Maak de wortels schoon en rasp ze.
-
Meng het citroensap door de geraspte wortel.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil.
-
Schil de sinaasappel en snijd hem in kleine stukjes. Vang het sap op.
-
Meng de sinaasappelstukjes, wat geraspte schil en het sinaasappelsap door de geraspte wortel en zet even weg.
-
Snijd de olijven klein.
-
Maak de tartaar aan met de helft van de olijven, het uitgeperste teentje knoflook en peper. Vorm er kleine balletjes van.
-
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine bruin.
-
Voeg de tomatenblokjes, de rest van de olijven en wat peper toe. Stoof het vlees in 10 minuten gaar.
-
Serveer de wortelsalade en het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.