Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Maak de peper schoon, verwijder eventueel de zaden en snijd in ringen.
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olijfolie en bak hierin de ui, knoflook en kurkuma.
-
Voeg de doperwten en eventueel wat water toe en laat in een paar minuten gaar worden.
-
Meng dit samen met de tomatenblokjes, de mosselen en rode peper door de rijst.
-
Maak de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil.
- Was de peterselie en snijd klein.
- Breng de salade op smaak met de peterselie, wat sinaasappelschil en peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.