Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten net gaar.
-
Snijd het stukje ui heel fijn.
-
Maak van de azijn met de ui, de olie, 1 eetlepel water en peper een dressing en schep die door de nog warme snijbonen. Laat de groente afkoelen.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Dep de tofu met keukenpapier droog en snijd het in blokjes. Bestrooi de tofu met wat goulashkruiden of paprikapoeder.
-
Bak de tofu in de hete margarine in een paar minuten bruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Snijd de paprika in stukjes.
-
Was de basilicum en scheur het in stukjes.
-
Meng de paprika en de basilicum door de snijbonensalade. Serveer de salade bij de aardappelpuree en de tofu.
Extra informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Gegrilde paprika:
Bewaar gegrilde paprika’s na het openen van de verpakking nog maximaal 2 dagen in de koelkast.
Gebruik een schone vork om ze uit de verpakking te nemen, dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Gebruik gegrilde paprika op dit Italiaanse broodje.