Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Maak de wortel schoon en snij in plakjes.
-
Snijd het vlees in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de ui, de knoflook en de wortel kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en wat tijm toe en verkruimel de peper erover.
-
Stoof het vlees 20 minuten.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Doe de paprika bij het vlees en stoof het geheel nog 5 minuten.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de doperwten in weinig water in 2 minuten gaar.
-
Serveer de macaroni en de doperwten bij de stoof.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.